Google+ Absalondivision.dk | Lokale og hytter | Shelteren

Banner

Shelteren

Untitled Document



Shelteren er en oplagt mulighed for en hyggelig patrulje-, eller klantur i rare og grønne omgivelser. Foran Shelteren er der opbygget en kamin, der gør stemningen ekstra god. Kaminens placering gør at der bliver ekstra varmt inde i shelteren. En temperatur på omkring 30 grader er bestemt ikke ualmindeligt, heller ikke i frostvejr.

Kaminen er også særdeles velegnet til madlavning. Man kan simpelthen ligge inde i den varme Shelter samtidig med at man steger et godt stykke kød over bålet i kaminen. Man kan også anvende den ganske udmærket bålplads udenfor.


Beliggenhed: Shelteren ligger ved Uggeløse skov i Nordsjælland.(krakskort 94: Uggeløse", Felt B 3.)Tætteste by er Uggeløse/Lynge.

Shelteren ligger ganske tæt på punktet hvor Birkholmvej skærer skoven. Ved bommen følges den lille sti vestpå langs diget.

Pris: Gratis for spejdere. Der skal bookes.

Udlejning eller boking: Skriv til shelterforvalteren på shelterabsalondivision.dk

Transportmuligheder:

  • Med det offentlige: Fra Københavnsområdet er det let at tage S toget (H ell. H+) til Farum og derefter tage Bus 308 til parkeringspladsen på Slangerupvejen (Krak 98, B4) ved 31 km. "stenen". Derfra er der 10 minutters gang igennem skoven.
    Find tiderne på www.rejseplanen.dk


Der er en rigtig flot vandretur får I går gennem skovene fra, hvis I tager S-tog til Stenløse st.  Find tiderne på www.rejseplanen.dk


  • Med bil: Fra Københavnsområdet skal man tage Hillerød motorvejen, køre fra ved afkørsel 10 og derefter tage Slangerupvejen til parkeringspladsen ved Uggeløse skov (krak 94, B3).
    Det anbefales ikke at køre til shelteren ad Birkholmvej, vejen det sidste stykke er meget mudret, selv med godt vejr, og der er stor risiko for at køre fast.
  • Det er ikke tilladt at parkere ved gruspladsen foran Birkholmvej 6, og det vil sætte det gode naboskab på prøve.

Aktiviteter i nærområdet:

  • Der er rigtig gode muligheder for at lave orienteringsløb i Uggeløse skov, der kun ligger 20 meter fra Shelteren.
  • Der er opsat en militær træningsbane, der er offentlig tilgængelig. Den ligger i skoven tæt på pakeringspladsen ved Slangerupvej.
  • Et klatretårn, der er bygget for et par år siden, ligger tæt på Shelteren. Hvis I kan få fat i en rigtig uddannet kaltreinstruktør og kan få tilladelse til at få tårnet åbnet er der virkelig spænding og udfordring her.




 
Del med vennerne